un mesaj de eroare
Categoria:
Email:
www.josh.ro

Serbare de Paste
Serbare de Paste Esti invitat la un eveniment cu ocazia Sarbatorii Pastelui. Ca in fiecare an dorim sa ne bucuram impreuna de aceste sarbatori... Si pentru ca ne...
LEAD Project - Bucuresti 9-10 martie 2012
LEAD Project - Bucuresti 9-10 martie 2012 "Spune-mi si voi uita, arată-mi şi poate îmi voi aduce aminte, implică-mă şi voi înţelege! " Confucius

Fitzuica English Club la Cluj
Fitzuica English Club la Cluj Grupul Fitzuica din Cluj organizeaza in perioada 12-23 martie 2012 un Club de Engleza pentru studentii doritori de a-si imbunatati Limba Engleza.
Invitatie la Concert de Colinde
Invitatie la Concert de Colinde FITZUICA te invita la Concert de Colinde sustinut de Hope Band si orchestra. Te asteptam!!!
Conferinta Inteligenta Emotionala - Bucuresti 18 - 19 nov. 2011
Conferinta Inteligenta Emotionala - Bucuresti 18 - 19 nov. 2011 Organizatia studenteasca Liderii de Maine in colaborare cu Fitzuica te invita la o conferinta pe tema: Inteligenta Emotionala
19 Oct
41037 vizualizari 0 comentarii Workshop: „Antreprenoriat – drumul spre descoperirea succesului”

 

Fitzuica București te invită la un workshop de antreprenoriat alături de invitați cu experiență și succes in antreprenoriat in SUA. Vino sa descoperi impreună cu Fitzuica ce înseamnă să fii un antreprenor, ce calități sunt necesare și care sunt pasii prin care poți să ajungi acolo. Costul workshopului este sponsorizat în întregime de Fitzuica.

 

 

Antreprenoriat - Drumul spre succes

 

Vrei să începi o afacere dar ai nevoie de mai multe detalii? Cauţi o nişă pe care să te lansezi? Te preocupă chestiunea eticii, inteligenţei emoţionale sau a dezvoltării echipei?

Cu siguranţă nu are nimeni toate răspunsurile la toate întrebările tale, dar la unele din ele vei primi răspuns în workshopul organizat de Fitzuica.

 

 

continut workshop

-> Antreprenoriat – O călătorie spre descoperirea nişei neacoperite

-> Influenţa caracterului şi personalităţii asupra afacerii, echipei şi profiturilor tale

-> Paşi concreţi în pornirea unei afaceri (workshop, panel)

 

vorbitori workshop


 

Scott Barkley

 

Shawn Bouldin
Kevin Sustala


participare workshop

Daca esti interesat de dezvoltarea ta ca antreprenor, vrei sa incepi o afacere sau vrei sa stii raspunsurile la cateva din intrebarile frecvente la care tinerii antreprenori trebuie sa raspunda, atunci esti candidatul potrivit. 

 

Workshopul care se va desfăsura Marți 26 octombri, intre orele 15:00 -18:00 in Facultatea de Cibernetica, sala 2013, la parter, este sponsorizat de Fitzuica deci costurile sunt acoperite. Pentru ca suntem interesati ca in primul rand oamenii care vor beneficia cel mai mult sa fie in sala, te rugam sa completezi formularul de mai jos. Te vom contacta in cazul in care poti participa si vei primi detaliile. 

Atenție!!! Pentru înscriere folosiți formularul de mai jos! Inscrierea nu se face prin comentarii.

 

 

 

 

 

Parteneri


Evenimente_Studentesti_Logo_RGB_web

Galerie Multimedia
Formular  
58 plus 48 =
introdu rezultatul pentru verificare
Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 
Adauga un comentariu:

completati numele dumneavoastra

emailul dumneavoastra nu va fi afisat pe site

subiectul comentariului

comentariul dumneavoastra
58 plus 48 =
introdu rezultatul pentru verificare
Campurile marcate cu * sunt obligatorii